Четвртак 23 Нов 2017
pretraga
 Претрага
 Како нас контактирати?

Заштита потрошача - Акциони план и обрасци

ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ НА ЛИСТУ ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ СЕ БАВЕ ЗАШТИТОМ ПОТРОШАЧА У ПОДРУЧЈУ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОНИХ УСЛУГА

 

Сходно закључку Савјета Регулаторне агенције за комуникације (РАК), Агенција покреће активности на сачињавању листе невладиних и владиних организација, удружења грађана, адвокатских канцеларија, грађанских иницијатива и свих других организација које се баве питањима интереса и заштите права потрошача, што укључује и заштиту права корисника телекомуникационих услуга.

Листа организација је отворена, транспарентна и без посебних обавеза по субјекте који изразе жељу да се нађу на њој. Листа организација ће бити јавна и налазиће се на веб страници РАК-а.

Све организације које се нађу на листи РАК-a у сваком тренутку могу достављати своје информације, запажања и сугестије у погледу проблематике с којом се сусрећу у заштити права корисника телекомуникационих услуга. То се посебно односи на уочене системске пропусте, неуређена питања, нефер, злонамјерну или погрешну праксу оператора, злоупотребе услуга и слично, а све у циљу евентуалне корекције прописа Агенције ради боље заштите корисника телекомуникационих услуга.

Да бисте се нашли на листи, довољно је да попуните образац и доставите копију извода из судског регистра или копију рјешења надлежног органа како би се могла утврдити дјелатност ваше организације.

Контакт адресе електронске поште организација које се нађу на листи користиће се за доставу докумената РАК-а у јавним консултацијама, вијести и информација, као и за међусобно разматрање одређених питања на која укажу организације са листе.

С поштовањем,

Регулаторна агенција за комуникације

 

 
 RAK - Video spot
 RAK - Radio reklama 01
ПочетнаО намаТелекомуникацијеЕмитовањеУправљање радио спектромМониторингЗакони и подзаконски акти
Copyright © 2017. Регулаторна агенција за комуникације
Израда:
  Valid HTML 4.01 Transitional